Diba

Epileren

Heb je last van haartjes in je gezicht, bijvoorbeeld boven je lip of op je wangen? Je gezicht epileren
met touw is dan een goede optie. Bij Diba beauty zijn we gespecialiseerd in epileren met touw.

Je gezicht laten ontharen met touw wordt ook wel threading genoemd of Oosters ontharen. Dat komt omdat deze schoonheidsbehandeling origineel door Arabische en Indische vrouwen werd gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd. Deze klassieke manier van ontharen is tegenwoordig weer helemaal in de mode.

Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Het draadje dat onze schoonheidsspecialistes gebruiken is zeer fijn en hygiënisch. Deze behandeling verwijdert alle haren, dus ook de donshaartjes, snel en pijnloos. Hele moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. De haartjes in je gezicht blijven tussen de twee tot vier weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon. En natuurlijk gebruiken we een nieuw draadje voor elke klant of behandeling.

Wanneer je last hebt van donshaartjes op je bovenlip, of bijvoorbeeld op je wangen dan kan epileren met touw een goede optie voor je zijn. Wanneer je het regelmatig laat doen worden de haartjes zelfs wat dunner en groeien ze minder snel terug. Met een glad gezicht is je make-up natuurlijk ook egaler. Overweeg je om je gezicht permanent te laten ontharen met IPL? Dan is een keer je gezicht ontharen met touw een goede manier om te kijken hoe het eruit ziet.

Ook voor mensen met een gevoelige huid is je gezicht ontharen met touw heel geschikt. Je huid komt namelijk niet in contact met hars of andere schoonheidsproducten. Alleen het katoenen draadje dat de schoonheidsspecialiste gebruikt. Je kunt na het epileren dan je eigen vertrouwde verzorgingsproducten blijven gebruiken.

Bent u benieuwd of epileren met draad iets voor u is? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 • Epileren met draad € 10
 • Bovenlip € 8
 • Kin € 8
 • Wangen € 10
 • Voorhoofd € 6
 • Hals € 6
 • Hele gezicht € 28
 • Gezicht kaarsen € 35
 • Wenkbrauwen verven € 10
 • Wenkbrauwen verven en epileren € 20
 • Henna brow € 30
Wat klanten zeggen

Reviews

Luxury place for those who appreciate professional help with their body and asthetic cosmetology. I personally love this place, and will be recommending it to all of my friends. Thank you for the amazing massage, it has really taken away the pain in my back and left me feeling relaxed!
Sandy Jones
Designer
our special offer

YOU OWE YOURSELF THIS MOMENT

Visit one of our multiple sessions of relaxation.

how to find us

Get in Touch

Address

New Hyde Park, New York

Work Hours

Mon - Fri: 8.00 am - 6.00 pm